Vincent Noordman vertelt over zijn activiteiten rondom

Onze belangstelling voor historisch belangrijk onroerend goed als kastelen, historische- gebouwen en – ensembles dateert van de jaren 90.

En onze kastelenmakelaardij dateert van 1996.

Het TV-optreden van Vincent Noordman vanuit twee Bourgondische kastelen in 1996 gaf onze kastelenmakelaardij extra naamsbekendheid.

In 2008 raakten wij verzeild in de paardenwereld en gingen machines importeren uit Engeland voor de mechanisatie van handenarbeid inzake mestverwijdering.
Maar onze belangstelling voor historisch onroerend goed bleef.

Vanwege de enorme Brexit problemen, Covid en Poetin War hebben wij besloten te stoppen met die import, en ons weer volledig te richten op het nieuw leven inblazen van historische gebouwen.
Gebouwen die (deels of totaal) in minder goede of ronduit slechte staat van onderhoud verkeren en die vragen om renovatie, vernieuwbouw, verandering bestemming etc.
Het meest interessante is dat het in alle gevallen gaat om deeleigendom, waardoor historische gebouwen en hun bijgebouwen binnen het bereik komen van een veel grotere groep mensen.

Sinds 01.01.2023 wonen en werken wij vanuit een schitterende duplex woon-werkunit in Residentie Kloosterhof in Turnhout; zeer representatief en een voorbeeld voor onze projecten in wording.

Onze zoekopdrachten betreffen vooral:
. het vinden van verkommerende kastelen in voornamelijk de Benelux, Duitsland en Frankrijk
. het vinden van (verkommerende) stoeterijen in volle of deeleigendom (via Equestrimmo)
. adviserend herbestemmingsplannen uitwerken met opdrachtgever
. en exclusieve zoekopdrachten no cure no pay voor het vinden van een stoeterij of meer algemeen restauratie-renovatieprojecten in genoemde landen. (via Equestrimmo).

(Verkommerende) kastelen, stoeterijen en ensembles gaan wij beslist vinden via ons internationale netwerk van vooraanstaande makelaarshuizen en meer.

Ga mee in het idee om te (deel)investeren in de aan ons gerelateerde, unieke en historisch belangrijke renovatie- en vernieuwbouwprojecten.
Met het behoud van de unieke eigenschappen worden deze historische panden omgevormd tot hedendaagse instapklare (ver)nieuwbouwbehuizingen en -activiteiten.
En bovendien met alle nodige comfort en energie-eisen van vandaag!

n

Vriendelijke groeten

Vincent Noordman