Dit is een voorbeeld uit ons brede aanbod van stoeterijen die te koop zijn in Frankrijk:

ref. MPC 0317 Deze stoeterij in de typische Charente stijl is omgeven door vier hectare land, park en weiden en heeft een professionele en moderne infrastructuur voor paardenhouders, springruiters etc.

INDELING:
het hoofdhuis biedt 263m² woonoppervlak, bestaande uit:
parterre:  woonkamer, eetkamer, een recreatie ruimte met bar, een nieuwe en volledig uitgeruste keuken en een master suite.
Eerste verdieping: 3 slaapkamers, een badkamer en een speelruimte voor de kinderen. Daarnaast zijn er aan elk uiteinde van het huis nog twee andere slaapkamers aanwezig, ook op de bovenverdieping.

Voorzieningen: overal dubbele beglazing, parket, glasvezelnetwerk, centrale verwarming. Alle woonkamers met name profiteren van buitengewoon veel lichtinval.

Gastenverblijf van 90 m² met open woonkamer-keuken, 2 slaapkamers, een kleedkamer en een doucheruimte.

Zwembad met terras, gelegen op de as van hoofdhuis en gastenverblijf.

In de bijgebouwen vindt u een voormalige bakkerij, een grote schuur van bijna 400 m² met paardenboxen en een oud bijgebouw voor opslag van voer, hooi en stro.
Verder is er een nieuwe stal met 22 boxen , solarium, douches voor paarden, poetsplaats, zadelkamer, clubhuis, garderobe en toiletten.

Verder een binnen piste 20×40 en opslag voor stro. U vindt op het terrein ook een overdekte stapmolen voor 4 paarden, een grote buitenbaan en paddocks.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding, u krijgt echt waar voor uw geld.